Samiti i Diasporës Shqiptare në Tiranë

Më datat 28 shkurt, 1 dhe 2 mars 2019, në përvjetorin e 575-të të Lidhjes së Lezhës, Diaspora shqiptare do të mblidhet në Samitin e saj të Dytë në Tiranë.

Së bashku për të farkëtuar ardhmëri me vëmendjen te bashkëkombasit tanë!

E gjithë vëmendja për Diasporën!

Fjala “Atdhe” po rishkruhet. Ajo po lidhet me njerëzit.

Shqiptarët, si pak të tjerë, po ushtrojnë të drejtën e të qenit një komb global.

Samiti është një ftesë nga “shtëpia e vogël” e vendlindjes për ta kthyer botën në një shtëpi të madhe, ku familja e shqiptarëve ka vendin e vet.

Gjërat e mëdha fillojnë nga të voglat.

 

Më shumë info: http://samiti.diaspora.gov.al/

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies