Viti i Ri Kinez në Tiranë

    Viti i Ri Kinez festohet ne Tirane

Viti i Ri Kinez po vjen për herë të parë në Tiranë! Le të festojmë të gjithë së bashku në sheshin Skënderbej më 1 shkurt në orën 18:30. Bashkia e Tiranës dhe P.R. e Ambasadës së Kinës do t'ju ofrojnë këtë mundësi unike për të shijuar atmosferën aziatike. Sheshi “Skënderbej” do të mbetet dekoruar për dy javë të tëra!

Mos e humbisni!

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies