Ekspozita 'Kthim në kohë -Shqipëria e viteve 90'

Ekspozita itinerante "Kthim në kohë. Shqipëria e viteve 90-të" e fotografit dhe antropologut austriak Robert Pichler, e kuruar nga Edit Pula, pasi shëtiti 18 muaj rresht nëpër Shqipëri, përfundon udhëtimin e saj në Tiranë, më 24 janar, ora 18:30, në Muzeu Historik Kombetar (ne hollin kryesor). Ky aktivitet organizohet nga Ambasada e Austrisë në Shqipëri dhe Muzeu Historik Kombëtar.

24 Janar ora 6:30 PM – 3 shkurt ora 5 PM
 
National History Museum

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies