‘Turp’ shfaqje te Reja

    ‘Turp’ shfaqje te Reja, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane

Shfaqja “Turp” trajton një aspekt të pranishëm në shoqërinë ku jetojmë: “perfeksionizmin”.

Jo për faktin e të qenurit perfekt në vetvete,

sesa për dëshirën që kemi për t’u dukur dhe impostuar si të tillë.

Skenat paraqiten në formë rrëfimi nëpërmjet fjalës e gjuhës trupore.

Shoqëria na imponon të largohemi nga vetja jonë dhe ata që ne jemi në të vërtetë,

por jemi vetëm ne ata që mund të zgjedhim për veten tonë:

të jemi vetvetja apo ai/ajo që të tjerët duan të kenë përballë?

Data: 26 Janar

Ora: 11 am-1 pm

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies