Ekspozitë pikture nga Arbnor Karaliti në Destil Hostel

    Ekspozitë pikture nga Arbnor Karaliti në Destil Hostel

Emocione dhe mendime, një ndjenjë vetëm duke bërë kontakt me sy.

Kur ju takoni njerëz të për here parë, a dini të lexoni ato? Po emocionet dhe mendimet e tyre?

A dini se si t'i lexoni mendjet e njerëzve duke pare në sytë e tyre?

A mund të thoni se çfarë ndjen një person vetëm duke bërë kontakt me sy?

Piktura, vizatime, skica të rastësishme, instalime, fotografi, etj të sjella nga Arbnor Karaliti.

 

Data: 19 Janar 2019

Ora: 20:00

Vendi: Destil Hostel (Rruga Qemal Guranjaku)

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies