Share Tirana 2019

    Share Tirana 2019, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane Shqiperi

Një forum ndërkombëtar me arkitektë dhe inxhinierë do të mbahet më 28 Shkurt në Plaza Hotel në Tiranë.

I ftuar special do të jete Massimiliano Fuksas.

Studio Fuksas është një nga firmat më të spikatura ndërkombëtare arkitekturore në botë. Me seli në Romë, Paris dhe Shenzhen, dhe një staf prej 170 profesionistësh. Firma ka përfunduar më shumë se 600 projekte dhe ka punuar në Evropë, Afrikë, Amerikë, Azi dhe Australi, duke marrë çmime të shumta ndërkombëtare.

Data: 28 Shkurt

Vendi: Plaza Hotel

Tiranë, Albania

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies