Hapja e madhe e Dajti Adventure Park

Tirana do të ketë tashmë një Park Aventurash, Dajti Adventure Park do të inagurohet në datë 27 Korrik. Parku ndodhet në zemër të malit të Dajtit dhe do të ofrojë një sërë aktivitesh dhe lojërash si për të rritur dhe fëmijë.

Data: 27 Korrik

Ora: 11:00-18:00

Vendi: Statcioni i Dajti Ekspress

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies