Ekspozitë e rrallë e ‘Carta Nautica Uno’ në COD

    Ekspozitë e rrallë e ‘Carta Nautica Uno’ në COD

Një ekspozitë e rrallë shfaqet në Sallonin e Kryeministrisë “Carta Nautica Uno”, një artefakt i rrallë historik, i realizuar në vitin 1455, nga kartografi gjenovez Bartolomeo Pareto.

Data: 29 Nëntor -17 Janar

Çdo ditë të javës në oraret 9:30-14:00 to 17:30-20:30.

Vendndodhja: COD-- Center For Openness And Dialogue

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies