DokuFest në Tiranë

DokuFest do të shfaq një përzgjedhje të filmave nga programi i këtij edicioni. Filmat do të shfaqen në ekran të madh në sheshin Skënderbej duke filluar nga ora 20:00.

Data: 25 Korrik

Ora: 20:00

Vendi: Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies