Garë çiklistike malore në Tiranë-Shtegu i Gjelbër

    Garë çiklistike ne Tirane

EDS Foundation me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit organizon garën "Shtegu i Gjelbër 2019". Gara Mountain Bike do të jetë e tipit Individual CrossCountry Marathon. Starti do të jetë individual nga sheshi Skënderbej dhe finishi në Golem. Gjatësia e trajektores 65 km. Ndarjet e kategorive: P1- Profesionist Junior, P2- Profesionist Elite, PV- Profesionist me Licencë Veteran, A1- Amator Junior, A2- Amator U23, A3- Amator Elite, A4- Amator Veteran dhe F- Femra.   Për më shumë informacion: Shtegu i Gjelbër

Data: 13 Janar 2019

Nisja: Sheshi "Skënderbej", Tiranë

Mbërritja: Golem, Durres

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies