Kuju Light Festival Tirana

    Kuju Light Festival in Tirana Albania

Kuju Light Festival është një hapësirë artistike bashkëkohore që vjen për herë të parë në Tiranë në 29 dhe 30 Dhjetor 2018, prej orës 18:00 deri në mesnatë.

Do të ketë instalacione dritash dhe muzikmuzikë pafund nga artistët: Alban Nimani, Dren Abazi, Amer Doux, Artil, Altin Boshnjaku, Chapi, Ledio Ciko, Mr Cool.

Date: 29-30 December

Time: 18:00

Address: Near Bunk’Art 2

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies