Filmi Jules & Jim në kinemanë verore te Parku Rinia

Filmi i radhës në kinemanë verore në Parkun Rinia është“Jules dhe Jim”. Si çdo të të enjte, në orën 21:00 jeni të mirpritur të shijoni filmat të njohur në kinemanë verore. “Jules dhe Jim” është ndër filmat kult të asaj që ndryshe quhet “Nouvelle Vague”' (Vala e Re ) e kinemasë franceze në vitet 50-60. Filmi tregon historine e dy shoëeve Jules (Oskar Werner) dhe Jim (Henri Serre),të dy të dashuruar me vajzen kapriçoze Catherine të luajtur nga Jeanne Moreau.

Data: 20 Korrik

Ora 21:00

Vendi: Parku Rinia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies