Një mbrëmje mes të huajve që jetojnë në Shqipëri

    Një mbrëmje mes të huajve që jetojnë ne Tiranë Shqipëri

Takohuni me të huajt që jetojnë në Shqipëri.

Zini miq të rinj dhe ndani historitë tuaja.

Këtë të shtunë 26 Janar, ora 19:00 deri vonë te Bar Prohibition. 

Tel: +355 68 879 6010

Data: 26 Janar 2019

Ora: 19:00

Vendi: Bar Prohibition

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies