Party i Krishtlindjeve në Prohibition Bar

    Party i Krishtlindjeve në Prohibition Bar ne Tirane

Bari unik i quajtur “Prohibition Speakeasy” në Tiranë, ju fton të kaloni një mbrëmje të këndshme në mbrëmjen e Krishtlindjeve, me muzikë akustike të performuar nga Mario Dorre dhe Paula Andoni, më datë 25 Dhjetor, ora 19:00.

Ky është bari i vetëm në Tiranë i krijuar me tematikën e kohës kur alkooli ishte i ndaluar. Këtu do të udhëtoni pas në kohë me koktejlet e asaj kohe, arredimin e ambientit, veshja e stafit, pra çdo detaj të kujton atë kohë.

 

Data: 25 Dhjetor

Ora: 19:00

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha

E-mail: prohibitionspeakeasybar@outlook.com   

KontaKt: +35568 879 6010

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies