Muzikë akustike te Prohibition Bar

    Acoustic night at Prohibition Bar Tirana

Bari unik i quajtur “Prohibition Speakeasy” në Tiranë, ju fton të kaloni një mbrëmje të këndshme me muzikë akustike të performuar nga Selin, më datë 23 Shkurt, ora 21:00.

Data: 23 Shkurt

Ora: 21:00

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha

E-mail: prohibitionspeakeasybar@outlook.com  

KontaKt: +35568 879 6010

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies