Koncerti i Krishtlindjeve te sheshi Skenderbej

    Koncerti i Krishtlindjeve te sheshi Skenderbej

Bashkia e Tiranës organizon koncertin e përvitshëm të Krishtlindjeve në sheshin Skënderbej më datë 24 Dhjetor, ora 19:00.

Me pjesëmarrjen e Bandës Frymore të Qytetit, këngëtarëve më të mirë lirik, balerinëve dhe korit të fëmijëve.

Data: 24 Dhjetor

Ora: 19:00

Vendi: Sheshi “Skënderbej”

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies