Wine & Cheese Night në Prohibition

    Wine & Cheese Night at Prohibition

Bari unik i quajtur “Prohibition Speakeasy” në Tiranë, me kënaqësi ju fton në mbrëmjen e 26 Dhjetorit për t’u argëtuar. Temetika e kësaj mbrëmje është “Nata e Verës dhe djathit”.

Ne ju sugjerojmë të kaloni një natë ndryshe në Tiranë. Ky është bari i vetëm në Tiranë i krijuar me tematikën e kohës kur alkooli ishte i ndaluar. Këtu do të udhëtoni pas në kohë me koktejlet e asaj kohe, arredimin e ambientit, veshja e stafit, pra çdo detaj të kujton atë kohë.

Data: 26 Dhjetor

Ora: 18:00

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha'

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies