Prohibition bar prezanton ‘Një natë me muzikën e Piro Toles'

    Prohibition bar prezanton ‘Një natë me muzikën e Piro Toles’, bare nate ne Tirane

Bari unik i quajtur “Prohibition Speakeasy” në Tiranë, me kënaqësi ju fton në mbrëmjen e 8 Dhjetorit për t’u argëtuar nën muzikën e luajtur nga Piro Tole.

Ky është bari i vetëm në Tiranë i krijuar me tematikën e kohës kur alkooli ishte i ndaluar. Këtu do të udhëtoni pas në kohë me koktejlet e asaj kohe, arredimin e ambientit, veshja e stafit, pra çdo detaj të kujton atë kohë.

Data: 8 Dhjetor

Ora: 20:00

Vendi: Prohibition Bar, Rruga 'Vaso Pasha'

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies