Gatuaj një pjatë më shumë për Krishtlindje

    Gatuaj një pjatë më shumë për Krishtlindje

Në datë 25 dhjetor, ditën e Krishtlindjeve, gatuaj një pjatë më shumë dhe ofrojua këtë atyre që nuk kanë mundësinë të gjenden pranë një tryeze si ti. Nëse keni dëshirë, ne dhe vullnetarët tanë do të gjendemi tek #sheshipërnjerzit për t’iu mirëpritur me pjatat tuaja, së bashku me korin e fëmijëve që do t’ju dhurojnë këngë krishtlindjesh. Bashkohu dhe ti dhe ngrohi zemrën dikujt!

Data: 25 Dhjetor

Ora: 10 AM – 3 PM

Pika takimit: Sheshi "Nënë Tereza"

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies