Copëza arti nga njerëz të bukur- Streha Artwork

    streha punime arti ne tirane, evente ne tirane

Miq dhe mbeshtetës mos mungoni të Dielën 9 dhjetor 2018 në Rogner Hotel Tirana për të blerë punimet e Streha!
Punimet artistike nga komuniteti LGBT do të jenë pjese e ditës së festimeve në OSAAB, Pazarin e 19-të Ndërkombëtar të Festave!
Qendra Streha ju mirëpret ju dhe miqtë tuaj që të mbështetni financiarisht. Të ardhurat do të shkojnë për darkën e Vitit të Ri të të rinjve të pastrehë për shkak të orientimit seksual dhe identitetit gjinor!

Data: 9 Dhjetor 2018 

Ora: 9 AM – 4 PM

Vendi: Rogner Hotel Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies