Artet Publike-Punishte

    artet publike ne tirane, evente ne tirane

Duke filluar që në Nentor 2018 deri në Mars 2019, çdo të Enjte-Premte 4-8 pasdite dhe të Shtunave 10-2 paradite, kaloni nga Ditart, për të mësuar më shumë mbi Artet në Hapesirat Publike, hartën dixhitale për artet publike, kërkime në këtë fushë, plotësoni pyetësorët, dhe jepni mendimin tuaj. Shihni video nga bota, dhe vizatoni artin që ju pëlqen. Fëmijët janë të mirëpritur.

Duke filluar që në Nentor 2018 deri në Mars 2019

Cdo te Enjte-Premte 4-8 pasdite dhe te Shtunave 10-2 paradite. 

Vendi: DITArt, Rruga 'Mustafa LLeshi;

 www.harp.al

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies