Ceremonia Finale e Ndarjes së Çmimeve në Festivali Letrar për të Rinj "Tirana 2018" - Edicioni IV

    Festivali Letrar per te Rinj, evente ne tirane

Ceremonia Finale e Ndarjes së Çmimeve në Festivali Letrar për të Rinj "Tirana 2018" - Edicioni IV

Data: 03 Dhjetor 2018

Ora: 06:00 PM

Vendi: Muzeu Historik Kombetar

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies