Anne & Zef Opera

    Anne & Zef Opera, opera ne tirane, evente ne tirane

Nëse adhuroni operën merrni miqtje tuaj  për të ndjekur opera hollandeze të 'Anne & Zef', e përkthyer në anglisht për këtë rast të veçantë.

Opera tregon historinë e Anne Frank që takon djalin 15-vjeçar shqiptar Zef Bunga në qiell. Kur Zef flet për Kanunin, gjakmarrjen dhe vëllain e tij, Anne flet për kohën e saj në kampin Westerbork dhe kampin e përqendrimit në Auschwitz. Ata ankohen për prindërit e tyre dhe ndajnë ëndrrat e tyre. Kjo është baza për një marrëdhënie shumë të veçantë mes dy adoleshentëve.

Hyrja për opera është falas

 

Data: 05-10 Dhjetor

Ora: 04:30 Pm- 06:00 Pm

Konfirmoni pjesëmarrjen tek tir@minbuza.nl për Tiranën dhe Kamzën dhe përmes pri@minbuza.nl për Gjakovën dhe Prishtinën.

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies