Komedi 'Këmbëzbathur në Park' te ArTurbina

    komedia kembe zbathur ne park, teater ne tirane, evente ne tirane

Rikthehet komedia "Këmbëzbathur në Park" e autorit Neil Simon dhe me regji të Lorin Terezit në datat 17-18-19-20  Janar. Dashuria e vrrullshme dhe pasionante e çiftit të sapomartuar Kori dhe Pol vihet në pikëpyetje teksa ata duhet të përballen me problemet e përditshmërisë.  Pol do të ulë Korin me këmbë në tokë, ndërsa ajo do të bindë Polin se është bukur të jesh kundra rrymës. 

Data: 17-18-19-20 Janar

Vendi: arTurbina

Ora: 20:00

Për rezervime 04 2223022 në oraret 09:00-13:00 dhe 17:00-20:00. 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies