'Ngjyrat e Nëntorit'- koncert nga QKKF

    koncert popullor ne tirane, evente ne tirane, koncert ne tirane

Në kuadër të festave të nëntorit dhe vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut, ndiqni koncertin nga QKKF nga e gjithë Shqipëria, 
👉"Ngjyrat e Nëntorit"
👉28 nëntor, ora 18:00, sheshi Skënderbej
Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë (National Cultural Children Center)

Data: 28 Nentor

Ora: 18:00

Vendi:Sheshi Skënderbej