'Kryezoti i Arbërisë' shfaqje teatri për fëmijë

    shfaqje teatri per femije ne tirane, teater ne tirane, teatri i kukullave , evente ne tirane

Në kuadër të festave të nëntorit dhe vitit mbarëkombëtar të Gjergj Kastriot Skënderbeut, Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë (National Cultural Children Center) shfaq premierën teatrale për fëmijë Kryezoti i Arbërisë nga fëmijët e kursit të aktrimit QKKF.

Date: 28 Nëntor

Ora: 5 PM- 6 PM

Vendi: Puppet Theatre, Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies