SEAD KAZANXHIU 'FOLETË' Installacion

    instalacion ne tirane, ekspozite ne tirane

Të hënën pasdite, 26 nëntor 2018 (në orën 16:30), në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë, Instituti Europian i Romëve për Art dhe Kulturë (ERIAC) në partneritet me Institutin e Kulturës Rome në Shqipëri (IRCA) organizon një ekspozitë, ku pjesa kryesore do të jetë puna e instalacionit të titulluar "FOLETË" të Sead Kazanxhiut, dhe konferenca "Trashëgimia Kulturore Rome e Shqipërisë". 

Data: 26 Nëntor, 2018

Ora:16:30

Vendi:Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë