'Borëbardha dhe 7 xhuxhat' at arTurbina

    teater ne tirane, evente ne tirane

Fëmijët e Institutit për fëmijët që nuk shohin "Ramazan Kabashi" nën organizimin e vullnetarëve të New Vision në kuadër të "Lëvizjes Kombëtare të Leximit" do të vënë në skenë shfaqjen "Borëbardha dhe 7 xhuxhat" nga një këndvështrim komplet ndryshe ditën e shtunë, datë 24 Nëntor në orën 11.00 në arTurbina.
Për një kauzë të mirë ku shkrihen komunitete të fëmijëve më të vecantë të qytetit me artin pa kufij, ju ftojmë mos të humbni shfaqjen më të bukur të sezonit!
Merrni fëmijët tuaj, miqtë e prindër dhe ju presim!

Data: 24 Nentor

Ora:11:00

Vendi: arTurbina, Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies