Festivali Ndërkombëtar i Xhazit në hotel Rogner

Festivali Ndërkombëtar i Xhazit mbledh muzikantët më të mirë të kësaj rryme në Hotel Rogner në Tiranë. Në këtë festival do të marrin pjesë më shumë se 30 artistë nga e gjithë bota me një program të gjerë për të gjitha shijet.    

Në datat 18/ 19/ 20/ 21/ 20 & 25/26 Korrik Ora 20:00-23:00 Venue: Antigonea Tarrace /Hotel Rogner Rezervoni biletën tuaj në hotel Rogner-1000 Lekë Bileta për student: 500 Lekë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies