Minions ne udhetim, shfaqje teatri per femije ne parkun e Pezes

“Minions në udhëtim” është një shfaqje e një niveli të lartë artistik, e ndërtuar nga një staf profesionistësh dhe ka për qëllim edukimin përmes argëtimit të publikut të moshës 5-14 vjeç. Organizohet nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit te Bashkise Tirane, ne bashkepunim me Teatrin Eksperimental "Kujtim Spahivogli". 

Vendndodhja: Parku i Pezes Ora: 12:00 Data: 15/11/2016