'Moti i Madh' Ekspozitë tek Muzeu Historik Kombëtar

    ekspozite ne tirane , evente ne tirane

Muzeu i Kosovës në bashkpunimin e radhës me Muzeun Historik Kombëtar hapin ekspozitën me titull “Moti i Madh”.
Kjo ekspozitë përmban statute, replike, gravura të autorëve të ndryshëm dhe portrete, me anën e të cilave vizitorët njihen me momente nga jeta dhe betejat e Heroit Kombëtar të shqiptarëve, Gjergj Kastrioti-Skënderbeut, i cili ishte përfaqësuesi më konsekuent dhe më i shquar i elitës drejtuese shqiptare, që udhëhoqi me vendosmëri frontin e luftës së shqiptarëve kundër Perandorisë Osmane.
Ekspozita do të jetë e hapur nga data 16.11.2018 deri me 06.12.2018

Data: 16.11.2018--06.12.2018

Ora: 6 PM- 9 PM

Vendi: Muzeu Historik Kombëtar 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies