Tregu Artizanal i Krishtlindjeve

    artizane ne tirane per krishtlindje, evente ne tirane

regu Artizanal i Krishtlindjeve do të zhvillohet të shtunën, më 8 dhjetor, nga ora 15:00 deri në orën 19:00 në Tiran

Duke sjellë një përzgjedhje të artizanëve lokalë, artistëve dhe bizneseve të vogla,është vendi i përsosur për të marrë dhurata për Krishtlindje. Zgjidhni nga prodhimet e bëra me dorë, produktet organike të bukurisë, verë, bizhuteritë me porosi, kartat artizanale të Krishtlindjeve, mallrat e thurura, lodrat, shamitë, dhe shumë, shumë më tepër.

25% e të gjitha të ardhurave nga secili mbajtës do të grumbullohen dhe dhurohen për një bamirësi që mbështet mbijetuesit e dhunës në familje dhe Food Bank Albania. Merrni disa dhurata të bukura dhe autentike të Krishtlindjeve dhe njihni se paratë tuaja do të përkrahin bizneset lokale dhe ato më pak fatlumë këtë Krishtlindje.

Do të shërbehet verë  dhe snacks sezonale gjatë gjithë ditës, kështu që nuk duhet ta humbisni ngjarjen më festive të vitit 2018!

Data: 8 Dhjetor

Ora:3 pm-7pm

Vendi: Urban Roots, Rruga 'Lidhja e Prizrenit',tek Garda, Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies