Dita Kombëtare e Çlirimit -29 Nëntor

    Dita Kombëtare e Çlirimit të Shqipërisë, evente ne tirane

Dita Kombëtare e Çlirimit  (29 Nëntor)  është data kur sic thotë historia, gjermani i fundit u largua nga vendi ynë në 1944. duke i dhënë fund luftës së dytë botërore në Shqipëri. Ka qenë dita më festive gjatë regjimit diktatorial, por tashmë më e rëndësishme është dita e pavarësisë. Nëntori është festa më festive në Shqipëri. Tirana është qendra e të gjitha festimeve këto ditë. 

Data:29 Nëntor

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies