Kinemaja Verore në Parkun Rinia-filmi Chinese Puzzle

KinoKlub Tirana në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit -Bashkia Tiranë, shfaq filmin “Puzell Kinez”.

Xavier i divorcuar nuk përballon dot faktin se fëmijët e tij do të shkojnë të jetojnë në New York me mamanë e tyre. Kështu ai vedos të shkojë dhe të shpërngulet në New York.

Data: 13 Korrik

Ora: 21.00

Vendi: Parku Rinia

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies