Anxhela Peristeri - Reflektim

    anxhela peristeri ne tirane, muzikante ne tirane, evente ne tirane

Pas një periudhe të gjatë Reflektimi Artistik më në fund puna dhe mundi i një grupi të madh është shumë afër. Më 15 Nëntor tek Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse bashkohuni për të ndarë momente nga karriera  muzikore e 17-viteve e Anxhela Peristeri në një reflektim të vetëm! Biletat nga data 26 Tetor, ora 10:00 i gjeni në www.pentagrami.al dhe në çdo pikë Easypay në të gjithë Shqipërinë.

Data: 15 Nëntor

Biletat nga data 26 Tetor, ora 10:00 i gjeni në www.pentagrami.al dhe në çdo pikë Easypay në të gjithë Shqipërinë.

Vendi:  Qendra Kulturore, Katedralja Ortodokse , Tirane

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies