Multi-Gjuhët 2018

    multi-gjuhet 2018 ne tirane, evente ne tirane

Multi-Languages Cafe', hapësira e duhur për të gjithë ata persona të cilët gjuhët i kanë pjesë të pasioneve të tyre. Multi-Languages Cafe' u jep mundësi të gjithëve të praktikojnë gjuhet e tyre te preferuara falas duke nisur nga 08.10.2018, çdo të hënë në orën 5 me 7 :)

Jeni të mirëpritur të na bashkoheni sipas kalendarit të muajit tetor 2018 në hapësirën e vënë në dispozicion për këtë aktivitet nga Qendra Rinore e Tiranës.


Çdo të hënë që nga 08.10.2018

Ora: 17:00-19:00

Vendi:Qendra Rinore e Tiranës, Rruga e Kavajës, mes Dhomës së Tregëtisë dhe Raiffaisen Bank, 1001 Tirana

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies