Halloween Party nga Kallz

    halloween party nga kallz ne tirane, hallowen party ne tirane, evente ne tirane

Bashkohuni me fëmijët tuaj ditën e shtune, 27 Tetor, Ora 17:30  për nje festë të paharruar në KALLZ. Aktiviteti zgjat një orë e gjysëm.
Lojëra, kërcime, ushqim dhe këndi i fotografive ju presin për Festën "BOO!".
Këtë vit, ju presim te qendra me hyrje nga sheshi.
Bileta 1000 l për çdo fëmijë (700 lekë) për fëmijët e Qendrës. 
Për fëmijët që kanë qënë në program Pas Shkolle apo Kamp Veror, transporti ofrohet falas nëse është e nevojshme nga ana e prinderve. 
Për arsye organizimi, Ju lutem prenotoni deri me 25 Tetor. Fëmijët nën 5 vjeç mund të shoqërohen nga mamatë e tyre gjatë eventit. 

Data: 27 Tetor

Ora: 17:30 

Vendi: Kallz, Rruga Rrapo Hekali,  'Kodra e Diellit', Selitë, Tirana, Albania

Per rezervime: 0675331036

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies