Konferencë 'Artet në Hapësirat Publike'

    konference artet ne hapesira publike, konference ne tirane, evente ne tirane

Konferenca Ndëkombëtare për Artet në Hapësirat Publike me folës nga Hollanda, Serbi, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kanada. Na vizitoni me dt. 22 Tetor, 2018, tek Markata e Fruta Perimeve, Pazar i Ri, Tirane.

Aktivitetet: 
16:00- 17:15 Oda Haliti DJ
16:00- 20:00 Foto dhe Video prezantim nga Dritan Mardodaj

Aktivitete ngjyrosje për të rritur e fëmijë me Zing City nga Ledia Kostandini


17:15- 19:30/ 15 min prezantime dhe 5 minuta për pyetje
- Blerina Berberi (HARP/ Ekphrasis Studio)
- Florent Mehmeti (HAPU, In Situ)
- Biljana Tanurovska (Lokomotiva/ Kino Kultura)
- Theo Tegelaers (TAAK)
- Hristina Mikic (Institute for Creative Entrepreneurship and Innovation)
- Kevin Tummers (Public Arts Laureates/ Ekphrasis Studio)
19:30- 20:00 Mikrofon i hapur për këdo

Data: 22 Tetor

Ora:16:00-20:00

Vendi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies