'Oskari dhe tezja Roze' shfaqje teatrale

    "Oskari dhe tezja Roze" theater show in tirana, shfaqje teatrale ne tirane, teater ne tirane, evente ne tirane

"Oskari dhe tezja Roze" vjen sërish në datat 18-19-20-21 Tetor ora 19:00 në sallën Moliere. Me Roza Anagnosti Franc H. Bregu Françeska Hysi Juxhin Plovishti. Shkruar nga Eric-Emmanuel Schmitt, kjo vepër ka njohur adaptime të shumta si film dhe pjesë teatri, luajtur në shumë skena në gjithë botën. Sukesesi i saj i detyrohet mesazhit, por edhe stilit të dretpërdrejtë. Prekëse nga sinqeriteti, ajo trajton megjithatë një temë të dhimbshme por duke refuzuar patetikën. 
Rezervoni ne 0695717746 / 042278158

Data:18-19-20-21 Tetor 2018

Ora:19:00

Vendi: Salla Moliere

Për rezervime: 0695717746 / 042278158