Dua të aktroj! Orë aktrimi e hapur

    Dua të aktroj! Orë aktrimi e hapur ne tirane, evente ne tirane

Merrni fëmijët tuaj  këtë të shtunë tek Reja në orën 10:30 pasi iACT Studio zhvillon NJË ORË TË HAPUR AKTRIMI. Plot energji dhe pozitivitet kalojmë një të shtunë ndryshe dhe edukative. 
Aktrim, energji, pozitivitet,,shoqëri të reja do të jenë fjalët kyçe të kësaj fundjave! 

Data:20 Tetor

Ora:10:30

Vendi: Reja, Tiranë