Vrapo me shpresë

    evente ne tirane, vrapo me shprese ne tirane

Duke qënë se muaji Tetor është muaji ndërkombëtar i dedikuar ndërgjegjësimit të popullatës rreth kancerit të gjirit,Ju ftojmë më 27 Tetor ora 10:00 tek Liqeni Artificial, hyrja nga Diga në eventin e rradhës.  Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit - Bashkia Tiranë së bashku me Repeat Wellness, Cohls Sport Wear dhe Spitalin Amerikan organizojnë ecje/vrapim ndërgjegjësues për të përcjellë mesazhin e shpëtimit të jetës përmes apelit për të kryer ekzaminime dhe për ta parandaluar në kohë kancerin e gjirit, këtë sëmundje që çdo vit e më shumë njeh përmasa në rritje në vendin tonë.

Kjo nismë vjen si nevojë për të rritur vemendjen dhe mbështetjen për:
Sensibilizim
Zbulim të hershëm
Trajtim
Kujdesin Paliativ
Informim 

Regjistrohu: https://www.vrapomeshprese.com
register@vrapomeshprese.com

Data: 27 Tetor

Ora:10:00

Vendi: Liqeni Artificial i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies