Fustanella Festival II edition

    fustanella festival ne tirane, festival ne tirane, evente ne tirane

Hapja e festivalit të fustanellës edicioni i dytë më 19 Tetor.

Le të festojmë fustanellën e bukur shqiptare të bardhë që u bë e famshme në të gjithë botën! Tri ditë për një zhytje të plotë në muzikë nga Shqipëria, Greqia, SHBA, Britania e Madhe, Italia, Indonezia, Maroku dhe Spanja, të kombinuara me konferenca dhe aktivitete për ta kthyer qytetin e vjetër të Gjirokastrës në kryeqytetin një lëvizjeje të re. Fustanella do të kthehet në trendin e must-have të sezonit. 

Organizuar nga Qendra Kulturore ReK - me seli në Tiranë dhe e përbërë nga një ekip ndërkombëtar i promotorëve të muzikës dhe artit, interpretuesve, artistëve vizualë, arkitektëve dhe zhvilluesve urbanë.

Në bashkëpunim të ngushtë me Balkan World Music Management

 

Data: 19-29 Tetor

Vendi:Tiranë

Nga ky moment biletat online për festivalin i gjeni në këtë link. Biletat jane ne nje numer relativist te vogel ... dhe te vlefshme per te gjithe boten e festivalit kliko ketu

Për programin e plotë kliko këtu

 

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies