Shi idesh

    shi idesh ne tirane, arkitekture ne tirane, evente ne tirane


Universiteti Epoka, në bashkëpunim me APR dhe Renë,
organizojnë një Ditë orientimi për Arkitektët e Rinj.

Merr një çadër dhe takohemi te Reja!

Çadra ka vetëm një funksionon
dhe e kryen mirëfilli:
na mbron nga shiu!

Ajo hapet e mbyllet,
por nuk thyhet,
edhe pse përdoren materiale të ndryshme për ta krijuar.

Mendo dhe Ti se ç’mund të krijosh…

Data:17 tetor 2018

Ora: 09:30 am 

Vendi: Reja

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies