Gatuajmë në Pazarin e Ri

    Panair i Ushqimit ne Pazarin e Ri ne Tirane, evente ne Tirane, aktivitete ne Tirane

“Gatuajmë në Pazarin e Ri”, është një event që nuk duhet humbur. Restorantet që ndodhen në Pazarin e Ri do të prezantojnë gatimet e tyre në ambientet e tregut nga ora 11:00 deri në 18:00, më 13 Tetor. Hyrja është e lirë, ndaj merrni familjen dhe miqtë dhe bashkojuni festës.

Eventi organizohet nga Bashkia Tiranë në bashkëpunim me AADF (Albanian American Development Foundation).

Data: 13 Tetor

Ora 11:00-18:00

Vebdi: Pazari i Ri

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies