Konferenca e Marketingut dixhital në Tiranë

    Konferenca e Marketingut dixhital në Tiranë, evente ne Tirane, evente ne Tetor ne Tirane

“AllWeb” organizon për të tretin vit radhazi konferencën e marketingut dixhital në Tiranë. Eventi do të mbahet në 11 Tetor, në sallën kulturore të Kishës Ortodokse në Tiranë. Bëhuni gati për eventin më të mirë të marketingut online në Shqipëri. Bëhuni gati për folës të njohur të fushës, eksperiencë fantastike dhe audiencë e mrekullueshme. Më shumë info si mund të merri pjesë: https://allweb.al/

Data: 11 Tetor 2018

Vendi: Salla Kulturore e Kishës Ortodokse

Website: https://allweb.al/

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies