'Një pasdite në muze'

    nje pasdite ne muze, muze ne Tirane, evente ne Tirane

Muzeu Historik Kombëtar, ditën e enjte, datë 27 shtator, ora 17.00, rinis veprimtarinë “Një pasdite në muze!” me temë: “Veprimtaria e Ded Gjo Lulit në kryengritjen e Malësisë së Mbishkodrës në vitin 1911”. Këto takime periodike bëhen me qëllimin për të sensibilizuar shoqërinë shqiptare mbi çështje të ndryshme të historisë, kulturës dhe trashëgimisë kombëtare shqiptare.

Data: 27 Shtator

Ora: 17:00

Vendi:Muzeu Historik Kombëtar, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies