Koncert 3 Musketjerët tek Amfiteatri i Tiranës

    Koncert 3 Musketjeret ne Tirane, koncert ne tirane, evente ne tirane

Për një mbrëmje plot emocione e adrenalinë ju ftojmë në koncertin e tre legjendave të muzikës moderne shqiptare. Aleksandër Gjoka, Redon Makashi dhe Elton Deda më 4 Tetor në Amfiteatrin e Tiranës për të risjellë këngët hit të tyre.

Data: 04 Tetor

Ora: 19:30

Vendi: Amfiteatri i Tiranës