Etno Spirit tek Amfiteatri i Tiranës

    etno spirit ne tirane, festival ne tirane, evente ne tirane

29 shtatori është shpallur Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore dhe si çdo vit QKVF i dedikon një koncert ku shfaqet larmia e elementëve të Trashëgimisë Kulturore Jomateriale. Ju ftojmë të ndiqni këtë event ku do mblidhen këngëtarë, valltarë e instrumentistë nga e gjithë Shqipëria.

Ju presim më 29 shtator, ora 18:00 në Amfiteatrin e Tiranës!

Hyrja e lirë

Data: 29 Shtator

Ora:18:00

Vendi: Amfiteatri i Tiranës

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies