Shfaqje teatrale 'Kaligula'

    Shfaqje teatri 'Kaligula' , teater ne tirane, evente ne tirane

Ju ftojmë të ndiqni shfaqjen "Kaligula" të sjellë në skenën e Universitetit të Arteve nga trupa e Teatrit të Prishtinës, në kuadër të Festivalit Mbarëkombëtar të Teatrit.

Kaligula është historia e një princi relativisht të dashur në fillimet e mbretërimit. Pas vdekjes së Drusilës, njëherësh motra dhe e dashura e tij, ai kupton se bota nuk është e kënaqshme. Prej këtij çasti, i helmuar nga përbuzja dhe tmerri, ai tenton përmes vrasjeve dhe perversitetit sistematik të ushtojë një liri të shfrenuar

Rezervoni vendin tuaj në sallën e Universitetit të Arteve në nr. 068 506 6211.

Hyrja Falas

Data:24 Shtator

Ora:18:00

Vendi:Universiteti  i Arteve, Tiranë

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies