Taw2018 - Shfaqja e "Konkurrencës"

    evente ne tirane, filma ne tirane, java e arkitektures ne tirane

"Konkurrenca" drejtuar nga Angel Borrego Cubero.

Ekzaminimi do të prezantohet nga drejtori dhe do të pasohet nga një forum.

Sinopsisi / Një film dokumentar i ndërtuar si një tregim pothuajse i pakëndshëm por shumë interesant se si disa prej arkitektëve më të mirë në botë, gjigandët e projektimit si Jean Nouvel ose Frank Gehry, përpiqen, luftojnë  për të konkurruar.

Data: 20 Shtator

Ora: 08:00 Pm-11:00 PM

Vendi: Pallati i Kultures, (kati III), Sheshi Skënderbej

Ne përdorim cookies për një numër arsyesh, të tilla si mbajtja e besueshme dhe e sigurt e Visit Tirana, personalizimi i përmbajtjes dhe reklamave, ofrimi i veçorive të mediave sociale dhe analizimi i përdorimit të faqeve tona.

Prano Cookies